Entertainer huren : Grappige acts & Verbluffende mindf*cks

Entertainer huren voor het feest. Een passende entertainer voor het bedrijfsfeest vinden valt nog niet mee. Er is ontzettend veel keuze. Tegenwoordig kun je namelijk veel verschillende artiesten boeken. Voor elke gelegenheid is er een andere artiest. Hoe maakt je nu uiteindelijk de juiste beslissing zodra u een entertainer gaat huren?

Kies uit één van de mogelijkheden:

Leadgenerator

Table magic

Hypnose show

Perceptie show

Wat kost het inhuren van een entertainer?

Artiesten inhuren voor het evenement kan via de artiest zelf. Of via een entertainmentbureau. Tenzij geld voor u niet belangrijk is raad ik aan de entertainer zelf te benaderen. Hiermee bespaart u namelijk ontzettend op de kosten. Voor de prijs die u aan het kantoor betaald regelen zij alles. Maar een leuke act kunt u zelf ook regelen, nietwaar? Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden. De prijs veranderd per act of naar gelang de wensen.

closeup magic tafelgoochelen

TABLE MAGIC

 

Bij het tafel goochelen vertoont de goochelaar zijn trucs aan tafel. Op bijna elke gelegenheid kan een goochelaar door de feestzaal rondlopen. De aanwezige worden dan verrast met de meest ongelofelijke goocheltrucs.

 

De podiumshow van goochelaar Marc Morelli

Stage shows

 

Deze Goochelaar laat je twijfelen aan alles wat je ziet. Vanaf een podium uitgevoerd. Ook kan er worden gecombineerd. Eerst kan hij optreden voor een groot publiek. Hierna loopt hij de zaal door om ze zelfs van dichtbij kei hard te verbazen.

 

hypnose psychologie

HYPNOSE

 

Echte hypnose op uw evenement? Deze hypnose show kan op locatie worden gegeven. Voor het geluid kan hij zelf zorgen.

In deze perceptie show ziet u niet alleen ongewone dingen. Maar laat u hij ook anders naar de wereld kijken.

 

LEADGENERATOR

 

Binnenkort een vakbeurs? Heb u aan al uw promotie materiaal gedacht om de mensen op de beurs binnen te halen. Zodra u gebruik maakt van een leadgenerator ontstaat er een mensenmassa rondom uw beursstand. U pikt uw prospect er zo tussenuit.

 

Ga voor iets bijzonders.

Er zijn veel leuke acts. Misschien zoek je iets spannende of zelfs een gevaarlijke act. Of gewoon iets magisch. Daarvoor ben je bij deze goochelaar aan het juiste adres.

Ook uw event naar een magisch hoogtepunt.

Niet gevonden wat u zoekt? Stel uw vraag.

Deze entertainer heeft alles bij zich om u en uw gasten  op de boekingsdatum omver te blazen. Toch niet gevonden wat u zocht? Stel uw vraag.

Tevreden klanten:

Goochelaar Marc Morelli werkte voor talpa
Goochelaar Morelli werkte voor ziggo dome
Goochelaar Marc Morelli trad op bij Booking.com
Goochelaar Morelli werkte voor Marko
naturalicious
Goochelaar Morelli werkte voor BlueCircle