Entertainer » Beursgoochelaar

Gegarandeerd meer leads op de beurs. 

Deze goochelaar zorgt voor meer leads op de beurs. Zijn trucs trekken aandacht naar uw beursstand. De interactie verhoogd. Het eerste contact is gelegd.

Leadgenerator Marc Morelli.

De leadgenerator die gegarandeerd méér relevante leads binnen brengt. Iemand die ervoor zorgt dat de eerste connectie soepel verloopt. Uitvind waar de passant naar op zoek is. En vervolgens koppelt aan de medewerker met de juiste kennis van uw organisatie. Continu zullen uw medewerkers in gesprek zijn met potentiële klanten. Want leadgenerator Marc Morelli laat ze niet zomaar voorbij lopen.

The magic of getting leads.

Op de beursdagen wordt er vaak flink geïnvesteerd. Uw huurruimte. De stand zelf. Uw promotie materiaal. Klaar om te knallen, nietwaar? Toch heeft niet iedereen het in zich om mensen zomaar aan te spreken die voorbij lopen. En dat is jammer. Want dan loopt een mogelijk klant zomaar aan uw neus voorbij. De eerste connectie maken is de specialiteit van Marc Morelli.

More leads in 3 easy steps

First approach trade fair exhibition

First Approach

Make them laugh

Scan their badge

Scan Their Badge

Magic op de beurs trekt klanten naar uw stand toe!

Beurs magic entertainment trekt dus publiek. Nadat de eerste connectie is gemaakt zal hij uitzoeken of dat er voor beide partijen iets winnen valt. Zodra er interesse is wordt hij gekoppeld aan één van uw werknemers. Om zijn eerste connectie te maken gebruik hij veelal een beetje magie.

5 sterren beoordeling

VRAAG BEURSGOOCHELAAR OFFERTE AAN

Voordat er een passende offerte gemaakt kan worden zou ik graag van u willen horen wat u verlangt. Dan wordt er aan de hand van uw wensen een scherpe prijs gemaakt.

 

Leadgenerator:

  • Originele beursstand
  • Magic met uw presentatie materiaal
  • Bekijks op de vakbeurs
  • Drukst bezochte stand

  • Zorgt voor interactie
  • Prospect staan meer open
  • Ideaal als ijsbreker
  • Trek bezoekers naar u toe

MAAK DE DAGEN OP DE VAKBEURS SUCCESVOL!

U wilt toch ook een succesvolle beurs. Misschien kan u de laatste keer met weinig bezoekers aantallen nog herinneren. Daar kun je vanaf nu verandering in brengen. Boek deze beursgoochelaar dan trekt hij de bezoekers naar uw beursstand toe.

leadgenerator Marc Morelli Tradeshows

Gegarandeerd méér leads met The magic formula.

Magic entertainment voor uw stand? Dan is dit dé goochelaar die u nodig heeft. Hiermee trekt u namelijk heel wat bekijks. En gegarandeerd meer leads! Goochelaar Marc Morelli geeft de bezoekers gegarandeerd een indrukwekkende magische ervaring. Deze beursgoochelaar maakt uw stand compleet! Ook bij een internationale beurs. Engels is geen probleem.

Goochelaar Marc Morelli | Magic entertainer