Gegarandeerd meer leads op de beurs. 

Deze goochelaar zorgt voor meer leads op de beurs. Zijn trucs trekken aandacht naar uw beursstand. De interactie verhoogd. Het eerste contact is gelegd.

The MAGIC of getting leads.

Op de beursdagen wordt er vaak flink geïnvesteerd. Uw huurruimte. De stand zelf. Uw promotie materiaal. Klaar om te knallen, nietwaar? Toch heeft niet iedereen het in zich om mensen zomaar aan te spreken die voorbij lopen. En dat is jammer. Want dan loopt een mogelijk klant zomaar aan uw neus voorbij. De eerste connectie maken is de specialiteit van Marc Morelli.

Leadgenerator Marc Morelli.

De leadgenerator die gegarandeerd méér relevante leads binnen brengt. Iemand die ervoor zorgt dat de eerste connectie soepel verloopt. Uitvind waar de passant naar op zoek is. En vervolgens koppelt aan de medewerker met de juiste kennis van uw organisatie.

 

Continu zullen uw medewerkers in gesprek zijn met potentiële klanten. Want leadgenerator Marc Morelli laat ze niet zomaar voorbij lopen.

B2B Leads:

Meer leads Continu in gesprek Connectie maken Badge scannen Follow up

Meer B2B leads op vakbeurs?

leadgenerator Marc Morelli Tradeshows
Méér leads.
Minder moeite.

More leads in 3 easy steps

First approach trade fair exhibition

First Approach

Make them laugh

Scan their badge

Scan Their Badge

Magic op de beurs trekt klanten naar uw stand toe!

Beurs magic entertainment trekt dus publiek. Nadat de eerste connectie is gemaakt zal hij uitzoeken of dat er voor beide partijen iets winnen valt. Zodra er interesse is wordt hij gekoppeld aan één van uw werknemers. Om zijn eerste connectie te maken gebruik hij veelal een beetje magie.

VRAAG BEURSGOOCHELAAR OFFERTE AAN

Voordat er een passende offerte gemaakt kan worden zou ik graag van u willen horen wat u verlangt. Dan wordt er aan de hand van uw wensen een scherpe prijs gemaakt.

 

Leadgenerator:

  • Originele beursstand
  • Magic met uw presentatie materiaal
  • Bekijks op de vakbeurs
  • Drukst bezochte stand

  • Zorgt voor interactie
  • Prospect staan meer open
  • Ideaal als ijsbreker
  • Trek bezoekers naar u toe

MAAK DE DAGEN OP DE VAKBEURS SUCCESVOL!

U wilt toch ook een succesvolle beurs. Misschien kan u de laatste keer met weinig bezoekers aantallen nog herinneren. Daar kun je vanaf nu verandering in brengen. Boek deze beursgoochelaar dan trekt hij de bezoekers naar uw beursstand toe.

Hoe krijg je gegarandeerd meer leads?

Meer potentiële leads binnenhalen op de vakbeurs? Laat me je adviseren.

Entertainer » Beursgoochelaar

Marc Morelli | The MAGIC eXperience