Entertainment huren voor uw evenement

Entertainment op feestje. Of entertainment huren voor bedrijfsfeest wat je organiseert? Wat dacht je van animatie op het event! Hierdoor zorgt je ervoor dat alle aanwezigen het ontzettend naar de zin hebben. Artiesten die tussen het publiek door lopen zorgen voor veel interactie tussen het publiek. Maar ook grote shows zullen uw toeschouwers naar extase brengen.

 

Voor alles wordt gezorgd.

Heb je geen microfoon? Dan nemen wij er eentje mee. Ook voor het geluid hoeft u de deur niet uit. Bij Marc Morelli boekt u een totaalpakket. Alles is inclusief. Dit betekent: Magic, illusies, muziek en boordevol humor.

 

Entertainment

 

Marc Morelli

Magic Entertainment

Gele rijersplein 8
5554CW Valkenswaard

info@marcmorelli.com
06 – 24 24 12 66

Hypnose showhypnotiseren

 

 

Zodra ik in mijn vingers knip doe je en kip na! Een echte hypnose show boordevol humor en interactie. Boordevol humor en interactie. Ideaal voor bedrijfsfeesten.

 

 

GoochelshowIllusionist show

 

 

Geen doorzaag illusies in deze goochelshow. Dat doen andere bekende Nederlandse goochelaars namelijk al. In deze cabaret magicshow val je van je stoel van het lachen. Maar tevens van de verbazing.

 

 

Openingsact (MAGIC op maat)openingsact

 

 

Op zoek naar een openingsact voor de benefiet avond? Moet er een nieuw standbeeld worden onthuld? Een openingsact wordt op maat gemaakt. Marc houdt dan rekening met alle wensen van de klopt. Lees wat het voor u kan betekenen.

 

 

Boek animatie voor het evenement

Een artiest voor op de bruiloft? Misschien wordt je vader wel 50 jaar. Altijd is er wel een reden voor een feestje, toch? Op deze pagina vindt u de grote shows. Ook kunt u een goochelaar inhuren die tussen het publiek door loopt en waanzinnige trucs doet. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan vrijblijvend contact op.

Boek vandaag nog!

Kosten entertainment huren

Entertainment inhuren kan op verschillende manieren. De meest goedkope manier is rechtstreeks bij de artiest zelf. Zonder tussenkomt van een boekingskantoor voor artiesten houdt u de kosten in de hand. Probeer alleen niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Boek een artiest met ruime ervaring. Bijvoorbeeld de magic of hypnose shows van Marc Morelli. Een goochelaar die zijn sporen reeds heeft verdiend. Zijn prijs zal per act verschillen. Toch staat hij in het rijtje betaalbare artiesten. Hierdoor heeft u top entertainment voor een goede prijs.