Hypnose show. Zonder Risico & Mega gaaf!

Hypnose is een kwestie van perceptie.

De leukste hypnose show van Nederland. Ontdek wat het is. Laat je inspireren. Prikken je zintuigen. Al eens eerder onder echte hypnose geweest?

 

Iedereen kan het zonder risico meemaken. Het is waarschijnlijk niet wat je denkt dat het is. En je hoeft er niet in te geloven.

 

Echte hypnose is als liefdesverdriet. Je kunt het voelen, maar je kunt het nooit vastpakken. Het zit, zoals ze zeggen, tussen je oren. Eigenlijk bestaat ‘echte hypnose’ daarom dus niet. 

Waarom een hypnose show:

  • Komisch & Inspirerend
  • De gasten zijn de ster van de avond
  • Buitengewoon bijzonder

  • Geen risico
  • Extreem plezierig
  • Hypnose is interactie
  • Echte hypnose, geen risico

balans test

Wat gaat er in de hypnose show gebeuren?

In de hypnose show krijg je suggesties. Een suggestie is een opdracht die u krijgt. In die opdracht staat:Wat er gaat gebeuren. Wanneer dat gebeurt. Hoe je jezelf daarbij voelt, en daarnaast hoe je je daarbij gedraagt.

 

Zodra iemand onder hypnose is, lijkt het alsof zij de omgeving anders ervaren. Dat is de perceptie van situatie. Alles is nog precies hetzelfde, maar zo ‘zien’ zij dat niet.

hypnoseshow

Ieder mens kan namelijk in hypnose. Sterker nog. Vaak zijn we op sommige momenten van de dag al in hypnose. Het is niets anders dan de suggestie die je krijgt geloven, omarmen en opvolgen. Sommige mensen zijn erg suggestief en gaan meteen in hypnose. Andere moeten simpelweg wat vaker oefenen.

Hypnose is geen slaapstand

Desondanks bent u nog helemaal wakker. En wel degelijk bewust van wat er rondom u heen gebeurt. Voor de rest is alles gewoon zoals het normaal ook is.

 

Je kunt het vergelijken met een vrouw die op de tafel springt zodra ze een spin ziet. Ze ervaart het alsof die spin haar op de bank laat springen. Maar ze doet het zelf. Voor haar gevoel heeft die spin de controle over haar. Maar zij heeft zelf de spin controle gegeven.

Een psychologische illusie. Ervaar het zelf!

Wat de mens tegen houdt om haar eigen wereld te creëren is het rationale denkpatroon. Oftewel het keuringsfilter. Bij hypnose wordt er voorbij gegaan aan het keuringsfilter. Ik als hypnotiseur moet ervoor dat ik jou de juiste ingrediënten geef om jezelf voor de gek te houden. Je ervaart dan letterlijk een psychologische illusie.

Hiervoor hoeft het publiek niet te ‘slapen’ zoals dit eerder wel ooit op tv is geweest. Een zogenaamde ‘slaapstand’ is niet noodzakelijk. Ook zonder inductie kan ik er bijvoorbeeld voor zorgen dat je been ineens vast zit aan de grond, of dat je zomaar vloeiend chinees spreekt, of dat u mayonaise hebt in uw navel. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Alles is mogelijk. Onze mogelijkheden zijn uiteindelijk beperkt tot de verbeelding.

hypnose kaart vast

Een doldwaze show op locatie.

Overigens kan de hypnoseshow overal op locatie worden opgevoerd. Marc regelt dan zelf het geluid. Mocht u dat niet hebben. Tot slot kun u hier de gegevens achter laten. Nadat u dat hebt gedaan hebben wij een vrijblijvend gesprek. Vervolgens wordt er een passende offerte gemaakt.

Vraag nog vandaag de offerte aan.

Hypnoseshow info.

Tijdsduur: 60 minuten

Deelnemers: Onbeperkt

PrijsOp aanvraag.

 

Showhypnose informatie

Tijdsduur: 60 minuten

Deelnemers: Onbeperkt

Prijs: Op aanvraag.

 

Marc Morelli

Magic Entertainment

Gele rijersplein 8

5554CW Valkenswaard

Contact

06 – 24 24 12 66

info@marcmorelli.com

Tevreden klanten:

Goochelaar Morelli werkte voor ziggo dome
Goochelaar Marc Morelli trad op bij Booking.com
Goochelaar Morelli werkte voor BlueCircle
Goochelaar Morelli werkte voor Marko
leoborrel