De openingsact die mensen wakker schudt!

In een andere openingsact kun je zelfs je baas laten verdwijnen. Of kom als nieuw echtpaar tevoorschijn uit een lege kooi. Een spannende openingsact zorgt meteen voor alle aandacht van het publiek.

 

Openingsact waarvan mensen versteld staan!

Goochelaar Marc Morelli denkt mee met al uw wensen over de openingsact. Als u iets bijzonder en unieks wilt. Kunt u Marc om advies vragen. Mits het iets mag magic te maken heeft natuurlijk. In zijn magische kennis gaat hij dan op zoek naar een passende oplossing voor het idee dat u in het hoofd heeft. Misschien heeft u een boek presentatie en moet het boek magisch onthuld worden. Een nieuwe directeur die wordt aangesteld tevoorschijn toveren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Openingsact info

Tijdsduur: 15 minuten

Prijs: Op aanvraag

openingsact

Magie trekt de aandacht

Magie vinden mensen altijd interessant. Ook de mensen die het niet leuk vinden. De reden dat ze het niet willen zien komt omdat ze er niet tegen kunnen dat ze voor de gek gehouden worden. Dat is echt zo. Ze willen graag controle houden over alles wat er gebeurt. Zeker nu magie de laatste tijd op tv zo populair is willen mensen er steeds meer van zien.

Waarom Marc Morelli als openingsact?

Hij kan voor u een act op maat verzorgen. Dus ook al heeft u een wijnproeverij. Ook daar kan een passende act op maat gemaakt voor gemaakt worden.

5 redenen waarom

 

  • Uri Geller leerde hem tips
  • Aanbevolen door Bn-ers
  • Altijd passende act op maat
  • Denk mee met uw mensen
  • Succes geregardeerd

Openingsact boeken

Natuurlijk zijn er ook kant en klare oplossingen. Mensen willen nu eenmaal graag tevoorschijn worden getoverd. Hiervoor heeft Marc alles in huis. Kortom, voor een magische openings ben u bij Marc juist. Vraag de offerte vandaag nog aan.

Over de openingsact

Tijdsduur: 15 minuten

Prijs: Op aanvraag