Extra informatie

Op zoek naar info? Vanaf hier nog meer informatie over Marc Morelli Magic entertainment. Zo kun je bijvoorbeeld lezen wat de meest gestelde vragen zijn. Daardoor hoef je die vraag al niet meer te stellen. De populairste locaties om op te treden in Nederland. En meer. Lees het hieronder. Dit zijn korte introducties. De link leidt je vervolgens naar de betreffende pagina.

Biografie

Lees alles over zijn loopbaan van toen tot nu. Waar hij de geheimen leerde. En de lange weg naar boven. Waar zitten we nu. En wat gaat de toekomst nog brengen. Altijd al willen weten hoe iemand goochelaar wordt? Leer het hier.

Populairste locaties

Als goochelaar rijd je voor het werk heel Nederland door. Van de bovenste hoek van Groningen tot zuid Limburg. Maar ook over de grens. Tot aan België toe. Waar komt hij het meest? Dit zijn de populairste locaties!

Veelgestelde vragen.

Kan je mijn vrouw laten verdwijnen. Die komt zeker op de lijst met meest gestelde vragen voor. Misschien dat de vraag die jij hebt er ook wel bij staat. Extra kennis is natuurlijk nooit verkeerd.

Act boeken

Mensen boeken een goochelaar act voor veel verschillende redenen. Misschien wil je wel gewoon een grappige act op een feest. een trouwerij. Of wellicht een afscheidsfeest? Ook nieuwjaarsborrels zijn erg populair. Overzicht van alle acts. Waarop ik meestal gevonden wordt. En die ik uiteraard aan kan bieden.

Hoe maak je de grootste impact?