Acts boeken

Act huren op feest. Magic is hot!

Een act huren voor het feest. Indien u de gasten echt wil verrassen. Dan heb ik de oplossing. Een magische act boeken. Ga voor MAGIC. Tegenwoordig is magie helemaal hip. Kijk maar naar de programma’s op tv. Iemand wil altijd iets zien als ze in het echt een goochelaar of illusionist tegenkomen. Dat kan dus nu!

 

Een act boeken waarbij illusionist Marc Morelli door de zaal en tussen het publiek trucs doet. Grote podium shows zijn bij hem ook mogelijk. Op de onderstaande termen wordt er het meest naar hem gezocht.

Act huren op feestGoochelaar op bruiloft.

De mooiste dag uit uw leven komt eraan. De bruiloft. Eindelijk is het er dan van gekomen. Of misschien wel nu al? Een bruiloft is betoverd. Maar door daar magie aan toe te voegen krijgt het nog net iets meer flair. Een goochelaar laten rondlopen op de bruiloft of zelf een openingsact is mogelijk.

 

motivatie spreker marc morelliGoochelaar op bedrijfsfeest.

Goochelen op een bedrijfsfeest is de specialiteit van Marc Morelli. De sfeer die vaak al op een dergelijk feest hangt zijn ideaal om een goochelaar in te zetten. Een goochelaar voor op bedrijfsfeest is dus echt een heel goed idee. Deze goochelaar zal u zeker niet teleur gaan staan.

 

Echte hypnoseShowhypnose op locatie.

Wil je hoe mensen worden gehypnotiseerd? Echte hypnose in een komische hypnose show. Showhypose neemt geen risico’s met zich. U loopt nooit gevaar. Ontdek wat perceptie met je doet wanneer je deze showhypnose bijwoond. Die kan overigens worden uitgevoerd op elke locatie.

 

tafelgoochelaarGoochelaar op feest.

Goochelaar op feest steelt de show. Een goochelaar die rondloopt tussen de mensen. Of een complete show? Alles is mogelijk bij Marc Morelli Magic Entertainment. Een goochelaar is altijd een goede idee als je een leuke act zoek voor op je feest.

 

 

goochelaar

Marc Morelli

Magic Entertainment

Geler rijersplein 8

5554CW Valkenswaard

Contact

06 – 24 24 12 66

info @ marcmorelli.com

 

Ontvang extra info

 

Klanten waar Marc Morelli onder andere voor werkte: