Goochelaar op je bruiloft

Alles is geregeld. Hapjes. Drankjes. Nu de goochelaar op bruiloft niet vergeten. De trouwerij staat in het tegen van verbinden, genot en liefde. Iedereen op het trouwfeest is in opperste stemming. Alle mensen zien er op z’n paasbest uit.

 

Kosten nog moeite zijn gespaard voor deze bijzondere trouwerij. Nu gaan wij hier niet opscheppen over hoe fantastisch we jou avond kunnen maken. Alles staat namelijk in het teken van het gelukkige nieuwe echtpaar. Maar een goochelaar zou op zo’n avond zeker niet misstaan.

Openings act of trucs tussen het publiek?

Marc Morelli magic entertainent is een ontzettend gave toevoeging aan een hele speciale dag. Je kunt hem laten rondlopen op de trouwerij. Of misschien wil je wel dat het bruidspaar in het zonnetje wordt gezet? Dat kan ook op een magische manier gedaan worden. Kortom, magic entertainment geeft net dat beetje extra. Aan die bijzondere dag.

Humor en Magie

De goochelaar die op de bruiloft komt. Heeft niet alleen een behoorlijk aantal trucs die hij zomaar uit het niets kan doen. Maar het gaat voornamelijk om de manier waarop hij zijn passie overbrengt. Bekende Nederland zijn lovend over zijn kunnen. In de afgelopen jaren heeft hij veel mogen optreden en is hij verschenen in een aantal tv-programma. Door de jaren heen is hij op veel plekken geweest en wordt de goochelaar op bruiloft zeker een succes.

Goochelaar boeken

Goochelaar boeken

 

Een tafelgoochelaar is een  rondlopende illusionist die tussen het publiek trucs doet

 

 

Podium Show

 

Een podiumshow iop je bruiloft? Bekijk de mogelijkheden.

 

 

5 sterren beoordeling

1,7 MILJOEN VIEWS

5 sterren beoordeling
Tv programma logo's
Goochelaar Marc Morelli in Mensenkennis op SBS6
Goochelaar Marc Morelli bij Live show Uri Geller
Goochelaar Marc schitterde in Holland's got Talent (2014)
Bruiloft goochelaar prijs opvragen.

3 tips waarom deze goochelaar op bruiloft

  • Aanbevolen door Bekende Nederlanders
  • Gegarandeerd een succes.
  • Bijzonder sfeervol

  • De dag wordt letterlijk magisch
  • Goochelaar van TV
  • Samengewerkt met Uri Geller

Goochelaar Marc Morelli | Magic entertainer