Goochelaar op feest steelt de show!

Goochelaar op feest steelt de show met ongelofelijk trucs! Stop maar met zoeken. Je hebt hem gevonden. De illusionist die jouw feest omtovert tot een succes. Onvoorstelbare magie van een ware tovenaar. MindF*cks van het hoogste niveau. Zonder opschepperij!

Bekende goochelaar van TV!

Bereid je voor op de binnenkomt van een echte goochelaar op je feest. Marc Morelli heeft zichzelf opgewerkt de laatste jaren. Niet alleen verscheen hij op tv bij Holland’s got Talent maar daarnaast was hij kandidaat in de mentalisten show van Uri Geller.

 

Verwacht misleiding, vingervlugheid en slim doordachte geheimen. Die hij niet prijs geeft overigens. Niet alleen kan er gekozen worden voor ‘kleine’ trucs. Ook complete openingsacts behoren tot de mogelijkheden.

Wat kan de goochelaar op feest komen doen?

Zodra hij als goochelaar op het feest geboekt wordt, kiezen de meeste klanten om hem tussen het publiek rond te laten lopen. Mensen aan te spreken en ze vervolgens gave trucs te laten zien. Geen trucs uit een goocheldoos, maar echte MindF*cks.

5 sterren beoordeling

1,7 MILJOEN VIEWS

Tv programma logo's
5 sterren beoordeling

Bekijk video’s

Goochelaar Marc schitterde in Holland's got Talent (2014)
Goochelaar Marc Morelli in Mensenkennis op SBS6
Goochelaar Marc Morelli bij Live show Uri Geller

Aanbevolen door BN-ers.

Veel bekende mensen uit Nederland hebben zijn kunsten mogen aanschouwen. Uiterst lovend zijn ze hierover. Marc is vooral bekend om de manier waarop hij overkomt. Een buitengewoon aangenaam persoon, een ruig randje en toverdosis magie!

Winston Gerstanowitz over Marc Morelli

Vraag offerte aan.

De kosten om een goochelaar op feest te huren variëren. Aan de hand van de tijdsduur en andere wensen wordt er een offerte gemaakt. Vraag vrijblijvend de offerte aan.

 

 

Tevreden klanten:

Goochelaar Marc Morelli werkte voor talpa
leoborrel
Goochelaar Morelli werkte voor ziggo dome
Goochelaar Morelli werkte voor Marko
Goochelaar Morelli werkte voor BlueCircle
Goochelaar Marc Morelli werkte voor SBS6