Biografie Marc Morelli

Marc Morelli gaf zijn baan als software consultant in 2014 op. Vanaf toen besloot hij zijn droom als goochelaar te gaan waarmaken. En met succes.

 

Nu; enkele jaren later. Deed hij mee aan Holland’s got talent RTL4. Was Uri Geller zijn grootmeester is Mindmasters LIVE. Testte hij het gedrag van mensen in seizoen twee ‘Mensenkennis’. Daarnaast is hij volwaardig lid van de Nederlandse Magische Unie (NMU). Ook zit hij bij de grootste magische vereniging van Nederland: Gonga.

 

Door hard te werken met toewijding en passie kwam hij terecht in de Dynamite magic shop waar hij enkele dagen per week de nieuwste trucs vertoonde. Als goochelaar is hij daar achter alle snufjes en nieuwste weetjes of goochel gebied gekomen. Wegens het toenemend aantal optredens is Marc daar inmiddels niet meer werkzaam. 

 

Vanaf 20 november 2015 was Marc Morelli samen met Magic Mike te zien bij de gloednieuwe mentalisten show Mindmasters Live. In deze Live show, waar ook Uri Geller aan mee werkte, namen Marc en Mike het in Mindmasters LIVE! op tegen 16 andere mentalisten. Helaas is de show na twee uitzendingen van de buis gehaald. De mentalisten show was te zien bij SBS6.

 

In 2018 testte hij menselijk gedrag is Mensenkennis. Alle video’s zijn al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken. Marc Morelli heeft hij optredens van in heel Nederland en België.

Ook in 2019 zal hij zijn uiterste best doen om zijn publiek dit jaar weer alleen het beste te geven. 

Goochelaar Marc Morelli | Magic entertainer