Over mij

Illusies zijn altijd al een grote passie van me geweest. Al vanaf ik een kind was, vond ik goochelen fantastisch. Ik zat als klein jongetje voor de tv en ik spoelde de videoband van David Copperfield ontelbaar keer terug. Misschien ‘zag’ ik wel iets wat ik niet eerder zag.


Het meest fascinerende vond ik dat niemand de illusies blijken te begrijpen. Er is dus meer één iemand ter wereld die dit kan. Dat inspireerde mij enorm. Dat moet toch fantastisch zijn. Als je iets kan, wat alleen jij kan. Wat een ander dus niet kan. Wat alleen jij weet. Dat zou toch onbeschrijflijk zijn?


Dat was het moment dat ik besloot goochelaar te worden.

tafelgoochelaar hgt
Snapshot - 5

Op TV


Na eerst wat banen te hebben gehad, concentreerde ik me vanaf 2014 volledig op mijn goochelcarrière.

Ik kwam snel in contact met een leverancier die de grootste illusies levert op aarde. Hier mocht ik werken. Je moet je inlezen in de benodigde materie om daar te kunnen werken en je collega-goochelaars goed te kunnen adviseren.


Vervolgens deed ik auditie bij Holland’s Got Talent, het RTL4-talentenjachtprogramma. Gordon, Chantal Jansen en Dan zaten in de jury.


Mijn goochelkunsten bereikten al snel ruim 1,8 miljoen kijkers.


Ik ben hierdoor heel erg in de publiciteit gekomen. Daardoor trad ik ineens overal in Nederland op. Dit ging niet onopgemerkt voorbij en dus werd ik benaderd voor de Uri Geller show in 2016.


Samen met mijn collega Magic Mike hebben wij een duo mentalisme act opgevoerd. Als mentalist kun je gedachten lezen en zelfs gedachten sturen.

The MAGIC eXperience


Mijn ervaring in de wereld van goochelen, hypnose, manipulatie, misleiding en beinvloeding breid ik vervolgens uit door trainingen te geven.
In 2018 was ik wederom op tv te zien in het verborgen camera programma Mensenkennis. Hierbij werden er kinderen in de maling genomen.


Deze video is op Youtube al meer dan een MILJOEN keer bekeken!


Als goochelaar ben ik gespecialiseerd in het toepassen van psychologische trucs. Mijn trucs zijn bedoeld om de zintuigen van het publiek te verwarren en hun perceptie te verdoezelen. Hierdoor ervaren ze verwondering en kunnen ze genieten van een unieke show.


MAGIC eXperience pakketten zijn ontstaan vanuit de beleving dat er meer is dan alleen trucjes. Het complete eXperience pakket bevat niet alleen trucjes, maar een complete beleving. De referenties zijn lovend.


Beleef een onvergetelijke avond met unieke trucs van MAGIC eXperience.

motivatie spreker marc morelli
Magic Experience

Hoe maak je de grootste impact?

Laat me je adviseren.

Info » Biografie

Marc Morelli | The MAGIC eXperience