[rev_slider alias=”slide1″]

Biografie Marc Morelli

Marc Morelli was vroeger software consultant. Maar die baan gaf hij op om voor 100% voor zijn goochel carrière te gaan. En met succes.

 

Nu; enkele jaren later. Deed hij mee aan Holland’s got talent RTL4. Is hij volwaardig lid van de Nederlandse Magische Unie (NMU). Zit hij bij de grootste magische vereniging van Nederland: Gonga. Heeft hij optredens van in heel Nederland en België.

 

 

Door hard te werken met toewijding en passie kwam hij terecht in de Dynamite magic shop waar hij enkele dagen per week de nieuwste trucs vertoonde. Als goochelaar is hij daar achter alle snufjes en nieuwste weetjes of goochel gebied gekomen. Wegens het toenemend aantal optredens is Marc daar inmiddels niet meer werkzaam. 

 

Vanaf 20 november 2015 was Marc Morelli samen met Magic Mike te zien bij de gloednieuwe mentalisten show Mindmasters Live. In deze Live show, waar ook Uri Geller aan mee werkte, namen Marc en Mike het in Mindmasters LIVE! op tegen 16 andere mentalisten. Helaas is de show na twee uitzendingen van de buis gehaald. De mentalisten show was te zien bij SBS6.

 

Ook in 2017 zal hij zijn uiterste best doen om zijn publiek dit jaar weer alleen het beste te geven. 

Biografie

 

 

 

 

 

 

Marc Morelli

Magic Entertainment

Gele rijersplein 8

5554CW Valkenswaard

Contact

info@marcmorelli.com

06 – 24 24 12 66