Over mij

Het is cliché maar al vanaf ik een kind was vond ik goochelen fantastisch. Als klein jongetje zat ik voor de tv en spoelde ik de videoband van David Copperfield ontelbaar keer terug. Misschien ‘zag’ ik wel iets wat ik niet eerder zag.


Het meest fascinerende vond ik dat niemand de illusies blijken te begrijpen. Er is dus meer één iemand ter wereld die dit kan. Dat inspireerde mij enorm. Dat moet toch fantastisch zijn. Als je iets kan, wat alleen jij kan. Wat een ander dus niet kan. Wat alleen jij weet. Dat zou toch onbeschrijflijk zijn?


Al op jonge leeftijd begon dus mijn zoektocht naar het ongrijpbare. Natuurlijk moet je wel eerst je school afmaken als kind, dus na mijn mbo studie informatica, kwam ik bij een software bedrijf terecht. Hier heb ik vervolgens acht jaar fulltime gewerkt.


Toch begon het bij mij toch te kriebelen. Ik dacht bij mezelf. Als ik de nieuwe Hans Klok, David Blaine, of Hans Kazan wil zijn dan moet ik nu een beslissing nemen. Dus nam ik ontslag bij mijn toenmalige baas om me volledig te kunnen concentreren op mijn carrière als goochelaar.

tafelgoochelaar hgt
Snapshot - 5

Op TV


Al snel kwam ik in contact met de dealer die zelfs de grootste op aarde voorziet van illusies. Hier mocht ik komen werken. Om daar te kunnen werken en je collega goochelaars goed te kunnen adviseren. Moet je jezelf inlezen in de nodige materie.


Elke illusie heeft namelijk een psychologische kant en een technische kant. Twee werelden moeten namelijk samen komen en maken een illusie. Hier heb ik veel geheimen geleerd.
Vervolgens deed ik auditie bij Holland‘s got talent. Het talentenjacht programma op RTL 4. Gordon, Chantal Jansen en Dan zaten in de jury.


Al snel bereikte mijn goochelkunsten ruim 1,8 miljoen kijkers.


Hierdoor stond ik ineens overal in Nederland. Dit ging niet onopgemerkt voorbij en dus werd ik benaderd voor de Uri Geller show in 2016. Samen met mijn collega Magic Mike hebben wij een duo mentalisme act opgevoerd. Als mentalist kun je gedachten lezen en zelfs sturen met Hypnose.

The MAGIC eXperience


Mijn ervaring in deze wereld breid ik vervolgens uit door trainingen te geven over Perceptie en Hypnose. Dit gebeurd bij het Hypnose centrum in Boxmeer.
In 2018 was ik wederom op tv te zien in het verborgen camera programma Mensenkennis. Hierbij werden er kinderen in de maling genomen. Deze video is op Youtube al meer dan een MILJOEN keer bekeken. En dat is slecht 1 video!


Ook de komende jaren zal ik weer mijn best doen om heel Nederland mijn magische kunsten te tonen. en goede goochelaar doet niet alleen trucs, maar is ook een entertainer. Op een goed feest kan entertainment tegenwoordig echt niet meer ontbreken.


Vandaar dat de MAGIC eXperience pakketten zijn ontstaan. Ik zorg hierbij voor een totaalpakket. Niet alleen trucjes, maar een complete eXprience. De referenties zijn lovend.


Zie ik je snel?

motivatie spreker marc morelli
Magic Experience

Hoe maak je de grootste impact?

Laat me je adviseren.

Info » Biografie

Marc Morelli | The MAGIC eXperience