Goochelaar Amsterdam buig realiteit. Veel ervaring  & top trucs.

Goochelaar Amsterdam verblufte zelfs Uri Geller. Het meest wordt goochelaar Marc Morelli in Amsterdam geboekt. Vaak is hij met zijn magische kunnen in onze hoofdstad te vinden. Niet alleen in de Amsterdam RAI voor Beursmagic. Maar ook bij de International Golfclub. Daarnaast onder andere in restaurant ‘Rust Wat’ in Blaricum. Als klap op de vuurpijl heeft Marc ook al eens in de Ziggo Dome mogen optreden. Deze goochelaar is dus in Amsterdam een graag geziene gast.

 

Goochelaar in Amsterdam

Amsterdam. Onze hoofdstad. Bedolven met mooie grachten en schitterende panden. En we moeten ook de rossen buurt niet vergeten. Dat hoort ook echt bij Amsterdam. In Amsterdam lopen ze wat verder voor dan in de rest van Nederland. Daarom is daar een goochelaar ook zo in trek. Mensen uit Amsterdam en omgeving houden van gezelligheid. Op elke hoek van de straat is er weer een ander feest. Een festival in het park of gewoon lekker een biertje op de Dam. Onder de mensen, dat ben je in Amsterdam.

 

Magie voor extra Beleving.

Mensen uit Amsterdam staan altijd open voor nieuwe ontmoetingen. Nieuwe Ideeën. Maar ook een goochelaar gaan zij niet uit de weg. Zij willen weleens lekker voor de gek gehouden worden. Dat vinden ze niet erg. Als je op zoek bent naar een goochelaar in Amsterdam kun je het best kiezen voor Marc Morelli. Zijn persoonlijk zit op één lijn met die van de mensen uit Amsterdam. Ondanks dat je zijn Brabantse achtergrond wel degelijk in zijn accent hoort doet het niets af aan de wonderbaarlijke illusies die de gasten te zien krijgen.

Magician Marc Morelli - The Next Magic Experience

Platina eXperience

 

Dit is het meest complete eXperience pakket.

Improvisatie MAGIC.
Zakkenrollen.
Hypno tricks.
Mentalisme.
Fotoreportage.
The NEXT MAGIC Experience

Gold eXperience

 

De Gold eXperience is bijna even compleet.

Improvisatie MAGIC.
Zakkenrollen.
Hypno trick.
Mentalisme.
Fotoreportage.
The MAGIC eXperience Platinum

Silver eXperience

 

Less is more.

Improvisatie MAGIC.
Zakkenrollen.
Hypno trick.
Mentalisme.
Fotoreportage.

 

Wie is Goochelaar Marc Morelli

Marc Morelli heeft voor zichzelf de afgelopen jaren een behoorlijke naam opgebouwd. Zo werkte hij onder andere samen met de lepelbuiger Uri Geller. Heeft hij ongeveer 150 optredens per jaar. Reist hij met zijn magische koffertje tjokvol goocheltrucs door heel Nederland. Zijn doorbraak vond plaats na zijn optreden in Holland’s got talent. Waar hij voor de jury lezen Gordon, Dan en Chantal zijn auditie deed. Zij en andere bekende Nederlanders zijn lovend over de manier waarop hij zijn passie overbrengt. Daar staat hij het meest om bekend.

Wat kan goochelaar in Amsterdam komen doen?

Goochelaar Amsterdam inzetten op het feest. Dat is een puik idee! Zodra u een goochelaar inzet heb je verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen om een tafelgoochelaar in te zetten. Daarbij loopt een goochelaar tussen het publiek en laat de meest vreemde dingen gebeuren. Dus niet vanaf een podium maar van heel dichtbij. Wel op zoek naar een podium show? Dan kan zijn Hypnose show en de centrale Magic show een uitkomst bieden.

 

Wat kost dat?

De prijs verschilt per show. Ook de tijdsduur is van invloed op de prijs. Marc Morelli kan ik binnen 24 uur een passende offerte leveren. Geef hier op waar  het feest plaatsvindt. Dan neemt hij spoedig contact op.