Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam. Top 4 beste locaties!

Goochelaar Rotterdam voor extra beleving. Marc Morelli is graag in Rotterdam onze havenstad. Als goochelaar is hij vaak in Rotterdam geweest. Veel locaties heeft de goochelaar in Rotterdam al van binnen gezien dus. Ondertussen heeft hij daardoor een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Klanten die hem herhaaldelijk boeken! Dan moet het de vorige keer wel indruk hebben gemaakt.

 

Waar trad goochelaar rotterdam op?

Goochelaar Rotterdam nodig? Kies een goochelaar die regelmatig in Rotterdam optreedt. Marc Morelli heeft al veel mensen in Rotterdam verbaasd. Vanaf grote hoogte. In festivals. En zelfs bij mensen thuis. Onder andere trad goochelaar Rotterdam op bij deze locaties.

 

Euromast

Deze goochelaar trad onder andere op in de Euromast. Bijna iedereen die wel eens in Rotterdam geweest is ging daar ooit naar binnen. Goochelen vanaf zo’n hoogte in Rotterdam is gaaf! Dat kan hij je wel zeggen.

 

The 200 greatest paintings expo.

Daarnaast hebben ze zijn goochelaars kunsten ook ingezet in de Fenixloods in Rotterdam. Hier was een kunst expositie. De 200 greatest paintings hingen toen door de loods. Midden in de loods was een buffet en de gasten genoten daar van heerlijk eten. Dit was via PersC. Een bedrijf waar Raymond van der Ploeg directeur van is. En je raad het natuurlijk al. Deze zijn gevestigd in Rotterdam.

 

Leo’s Borrel WTC

Het world trade center(WTC). Wat een pracht gebouw. Toen ik daar geboekt werd stond het in het teken van Ibiza. Feest dus. En dat kan ook niet missen. Want Leo’s Borrel vroeg of Marc Morelli daar als goochelaar rond wou lopen. Uiteraard! Dat is wat hij doet. De opzwepende beats werpen ondersteund door de nodige magische illusies.

 

Wereldmuseum

Met kerst wordt er bij Wereldmuseum Rotterdam altijd een brunch georganiseerd. Marc was er in 2015 ook bij. Op eerste en tweede kerstdag werden de gasten getrakteerd op lekker eten, muziek en wonderbaarlijke magie.

Wie Marc Morelli?

Holland's got talent goochelaarEen goochelaar die zichzelf de afgelopen jaren reeds heeft bewezen. Hij verscheen in meerdere Tv-programma’s en werkte zelfs samen met Uri Geller. Veel BN-ers zijn lovend over zijn kunsten. De grote doorbraak kwam na zijn auditie bij Holland’s got talent. Geen rode kruizen. En iedereen was enthousiast. Het is vooral de manier waarop hij zijn passie overbrengt waar hij zo bekend mee is. Het gaat er nooit om wat je doet. Maar hoe je het brengt. Marc Morelli brengt het op zijn eigen manier. Grappen, sterke magie en toch wel ruig.

 

 

Wat komt goochelaar in Rotterdam doen.

Verwacht ontzettend gave trucs. Een zee van grappen. Maar ook een betoverende persoonlijkheid. Een goochelaar die nooit wordt ontmaskerd. Iemand die weet hoe hij het publiek subtiel moet misleiden. Om iemand af te leiden moet je weten waar degene kijkt. Een goochelaar moet zich dus compleet bewust zijn van de omgeving. Dat is aan Marc Morelli wel weggelegd.

 

De ervaring spat er vanaf. Om het publiek te verbazen gebruikt hij natuurlijk kaarten. Maar ook munten en aanstekers. Tevens doet hij trucs met spullen die hij geleend heeft uit het publiek. Overal ken hij wel wat mee. Een goochelaar dus met een breed scala aan Mindfcks!

Goochelaar Rotterdam prijs

De prijs van Goochelaar Rotterdam hangt af van uw wensen. Geef de datum voor het evenement vandaag nog door. Dan bied Marc voor de optie goochelaar Rotterdam een passende prijs aan.

Goochelaar in Rotterdam

Marc Morelli

Magic entertainment

info @ marcmorelli.com

06 – 24 24 12 66