Goochelaar Utrecht

Goochelaar Utrecht van de grachten naar show!

Een goochelaar Utrecht gezocht en gevonden. Deze goochelaar maakt u avond in Utrecht.Wanneer goochelaar Marc in Utrecht is. Loopt hij. Mits het kan. Even langs de leuke grachten van Utrecht. U maakt hem dus ook blij als u een goochelaar in Utrecht boekt. Zodra hij blij is krijg je echt iets bijzonders te zien. Meen het oprecht. Het wordt heel erg leuk!

 

De manier waarop.

Een van de laatste keren dat Marc nog in Utrecht was. Was bij Restaurant Luden. Toen werd er een diner door het restaurant georganiseerd. Dit was overigens allemaal geregeld door KNHB.

De Koninklijke Nederlandse Hockey bond hielden een personeelsfeest. Op dat bedrijfsfeest hadden ze zin in magie en entertainment. Iemand die daar werkte kende Marc Morelli nog uit de schooltijden.  Zodoende stond hij daar die avond voor hen op te treden. Het was naar eigen zeggen. Een daverend succes. Vooral de manier waarop hij heel de zaal en iedereen mee kreeg in zijn verhaal. En daardoor enthousiast werden. Was benoem waardig.

 

In de jaarbeurs natuurlijk.

In de jaarbeurs in Utrecht. Is er uiteraard altijd wel eens een goochelaar nodig. De vakbeurzen die daar worden gehouden lopen uiteen maar bieden altijd ruimte voor magie. Hierdoor ziet hij de Jaarbeurs in Utrecht regelmatig van binnen.

 

Wie is Marc

Marc Morelli is professioneel goochelaar en mentalist.  In de afgelopen jaren heeft hij zijn best gedaan om zichzelf zo populair mogelijk te mogelijk. Dat is aardig gelukt. Met dank aan deelname aan tv-programma’s is zijn bekendheid alleen maar gegroeid. Daarnaast heeft hij ook gewerkt in een magic shop. Hiervan zijn er maar twee in heel Nederland. Magie is een kleine wereld waar iedereen elkaar kent en tegenkomt. Zo verkocht hij dus ook nieuwe goocheltrucs aan bekende goochelaar en beginnende illusionisten. Hierdoor heeft Marc alle kennis om u op het feest in Utrecht omver te blazen.

Goochelaar Utrecht inzetten? Waarom en hoezo

  • Top goochelaar!
  • Werkte samen met Uri Geller
  • Aanbevolen door Bn-ers
  • Magie met een ruig randje
  • Gegarandeerd succes
  • Bijzonder sfeervol

Goochelaar Utrecht prijs.

De prijs kan nog niet worden bepaald. Er zijn namelijk verschillende opties beschikbaar bij deze magisch entertainer. Bekijk alle shows en entertainment mogelijkheden even rustig na.

Ontvang gratis offerte

Toch benieuwd naar de prijs? Ontvang een gratis offerte binnen 24 uur in je mail. Daarvoor hoef je niets te doen. Alleen je email hier maar achter te laten. En even uitleggen waar je feest is. Kleine moeite, toch?

goochelaar utrecht

Marc Morelli

Magic entertainment

info @ marcmorelli.com

06-24241266