Veelgestelde vragen aan Marc

Wat kost het om een goochelaar te huren?

Wat kost een goochelaar?

U hebt waarschijnlijk al heel wat speurwerk gedaan om de prijs te achterhalen voor een goochelaar. Dat is denk het best bewaarde geheim. Niemand lijkt hier een uitspraak over te doen. Althans een enkeling heeft hier geen bezwaar mee. Maar het heeft een reden. Het is moeilijk om een prijs te geven. Dit heeft te maken met allerlei verschillende factoren: Locatie, tijdsduur, showkeuze. Er is dus geen vaste prijs, de prijs wordt bepaald aan de hand van de wensen van de klant. Er kan dus gecombineerd worden met de mogelijkheden. U gaat bijvoorbeeld een goochelaar huren voor een kwartier MAGIC SHOW en daarnaast tafel goochelen. Hierdoor krijgt u ook een andere prijs. Als u precies wilt weten wat het u kost kunt u het best contact openmen.  Bel 06-24241266.

Kunnen we een datum reserveren en later beslissen?

Kunnen we een datum reserveren en later definitief beslissen?

Maar natuurlijk. U kunt altijd contact op nemen om een optie vast te leggen. Zodra er voor die zelfde datum nog een aanvraag binnenkomt zal ik eerst u benaderen of u al een tijd hebt besloten zodat ik de tweede boeking hier omheen kan plannen. De boekingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Als eerste erin, als eerste eruit.

Op welke events wordt u doorgaans geboekt?

Op welke events wordt u doorgaans geboekt?

De ene keer sta ik op een cruiseship, de andere dag in de Euromast. Op bedrijfsfeesten op trouwerijen. Ook treed ik op in restaurants of bij een jarige in de huiskamer. In het theater om een brochure magisch te onthullen. Mijn eigen centrale Drive-Inn magic show. Ook in het theater. Een auditie bij Holland’s got Talent. U kunt wel zeggen dat er een bijhoorlijke variatie zit in de omgeving waarin ik mijn optredens heb en het publiek wat daarbij past. Benieuwd of mijn magische eigenschapen ook bij uw feest passen? Neem contact op met 06-24 24 12 66.

Wat voor trucs kunt u laten zien?

Wat voor trucs kunt u laten zien?

Als ik antwoord op deze vraag zou geven zou ik het verpesten. Ik kan u verzekeren dat de trucs die u en uw gasten te zien krijgen niet de trucs zijn uit de speelgoedwinkel. Een truc doen of een goochelaar zijn is namelijk een verschil. Een magisch optreden dat bij u en uw gasten bij blijft, zit niet alleen in het ‘trucje’ wat er getoond wordt. Ik kom dus niet alleen trucs laten zien maar zorg voor een gedenkwaardig magisch optreden.

Hoe kan ik beoordelen of dat u wel goed bent?

Op mijn website vindt u verschillende foto’s, sitelinks, reacties en videos waarop u kunt lezen en zien hoe de reacties zijn van de mensen waarvoor ik heb mogen optreden. Bekijk de referenties pagina en lees reacties van bedrijven en particulieren. Eventueel kan ik u ook met één van hen in contact brengen mocht u dat wensen.

Een entertainer huren met of zonder boekingsbureau?

Zodra u via een artiestenbureau of een boekingskantoor uw entertainer boekt. Gaan de kosten hierdoor automatisch omhoog. Het artiesten bureau wil ook graag geld verdienen. Bespaar op de prijs van een artiest en boekingsbureau. En boek rechtstreeks bij de artiest zelf. 

Staat uw vraag hier niet bij neem dan contact met ons op.

veelgestelde vragen

Marc Morelli

Magic Entertainment

info@marcmorelli.com

06 – 24241266

Goochelaar Marc Morelli | Magic entertainer