Hollands got talent goochelaar verbaasde de jury in 2014.
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-video,,overlapping_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Hollands got talent Goochelaar

Hollands got talent Goochelaar

Goochelaar bij Hollands got talent verbaast Gordon!

Goochelaar bij Holland’s got Talent. Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat ik auditie heb mogen doen in het Theater de Spiegel in Zwolle. Ik deed auditie voor de juryleden Gordon, Dan Karaty, en Chantal Janzen in het RTL4 programma Holland’s got Talent!

Mijn zenuwen kon ik voor de act bijna niet meer in bedwang houden. Vond het nogal spannend. Uiteindelijk was de truc wel goed gelukt. De juryleden waren enthousiast. Geen rode kruisen. Zelf het publiek juichde!

 

Hollands got talent goochelaar auditie

In mijn act liet ik een biljet van 20 euro die ik geleend had van Dan verdwijnen. Na vele grappen. En een leuke interactie. Beland het briefje uiteindelijk in de zak die Chantal vast heeft. Maar dan als Chantal de zak openmaakt blijkt er een citroen in te zitten. Gordon snijdt de citroen open en ziet het biljet van 20 euro! Op zaterdag 6 september werd mijn hele auditie uitgezonden!

closeup magic tafelgoochelen

 

TABLE MAGIC

Boek tafelgoochelaar Marc Morelli uw op evenement.

De podiumshow van goochelaar Marc Morelli

 

Stage shows

Twijfel aan alles wat je ziet in zijn.podium acts.