Optreden in de Ziggo Dome

Optreden in de Ziggo Dome

Marc Morelli in Ziggo Dome Amsterdam

Ziggo Dome

Op 19 januari stond ik voor het eerst in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ditmaal werd het volledige personeel van BOOKING.COM  door mij verrast. Er waren ongeveer 500 man. Ik was daar drie uur aanwezig. Laat ik hele eerlijk zijn. Het was niet in het Ziggo Dome hall. Maar in het Restaurant van de Ziggo. Ok, de titel is misleidend ik weet het. Maar ik ben tenslotte ook een goochelaar.  Ik had natuurlijk mijn magische koffertje weer meegenomen. Die helemaal tjokvol trucs zit. Maar met 500 man, laat ik alleen het beste zien. Niet dat de andere trucs niet best zijn overigens. ;-).

 

Engels publiek

Drie uur goochelen is lang, maar de tijd was zo voorbij. Het was overigens Engels publiek. Dit keer werd mijn Engels dus weer op de proef gesteld. Maar mijn Engels is. Al zeg ik het zelf. Heel erg goed. Soms denk ik wel eens dat die beter is als mijn Nederlands. Mijn Brabantse accent krijg je nooit echt weg. Ik kreeg daar trouwens ontzettend leuke reacties. Mensen vonden het echt gaaf. Hadden zoiets ook nog gezien en ook niet verwacht eigenlijk. Dat is altijd leuk om te horen natuurlijk. Goed. Tot zover mijn avontuur bij Ziggo Dome restaurant in Amsterdam dus.