New job at the Magic shop

New job at the Magic shop

Werken in de Magic Shop

werken in de goochelwinkel

Wauw! Wat een geweldig nieuws ontving ik toen! Ik wist het bij het plaatsen van dit bericht al eventjes. Maar vanaf 7 mei 2015 mocht ik het officieel kenbaar maken. Ik ga ik enkele dagen in de week aan het werken in de goochelwinkel. De Dynamite magic shop. Een van de grootste shops van Europa. De Dynamite Magic Shop in Velden. Bekijk nog meer info en alles wat je wilt weten over Goochelen .

Voor mij een droom die uitkwam. Twee jaar heb ik er met erg veel plezier mogen werken. In mijn baan bij de grootste goochelwinkel van Europa heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Fantastische mensen ontmoet. Andere goochelaars trucs geleerd. Van andere goochelaars geleerd. Kortom, een tijd die ik niet had willen missen. Maar vanaf maart 2017 stoppen mijn werkzaamheden hier. Dan ga ik me volledig concentreren op mijn optredens. En zien jullie mij alleen nog maar door heel het land. Misschien binnenkort wel bij jou!